HOE WERKT DEZE SITE?

 

De site is met opzet heel eenvoudig gehouden.

 

U bent via www.pensioenclaim.com op deze site gekomen.

Op de openings-home- pagina van de site heeft u geklikt op de knop; “Hoe werkt deze site”

Op die pagina zit u dus nu.

Wanneer u hieronder klikt op de knop "Uitleg waarom claim", dan komt u op de pagina waar uitleg gegeven wordt waarom het slim is om een claim in te dienen.

 

Wanneer u die uitleg heeft gelezen en u ook vindt dat het slim kan zijn zo een claim bij uw pensioenfonds in te dienen dan klikt u hieronder op de knop  “ Concept claimbrief “.

 

 

 

 

U komt dan op de pagina waarop een “Word” icoontje staat, klikt u op dat icoontje dan komt de tekst van de claim op uw scherm.

Het enige wat u vervolgens moet doen is uw persoonlijke gegevens invullen, te weten naam en adres van uw pensioenfonds en eventueel een polisnummer of klant nummer en uw Burger Service Nummer.

Vervolgens de datum invullen waarop u de claim verzendt aan uw pensioenfonds en tenslotte onder aan de brief uw eigen naam, adres, eventuele andere contactgegens wanneer u die heeft en wilt delen met uw fonds en uw handtekening.

U kunt dan de claim uitprinten en als brief aan uw fonds versturen.

Succes en dank dat u mee doet. Hoe meer mensen claimen hoe moeilijker het wordt voor de fondsen en de politiek om er niets mee te doen.